Rendesen szétcsapják Moszkva útjait a T-34-esek

2020.06.23. 16:56
0 hozzászólás

Az idei volt a náci Németország feletti győzelem 75. évfordulója, és bár május 9-én elmaradt az ünneplés a járványveszélyre tekintettel, június 24-én meglesz a parádé, a megszokott fényében.

@anton_adisson

Наконец-то есть повод сменить асфальт на Тверской в Москве! Креативность 👌 ##парадпобеды ##парад ##москва ##танки ##креативность ##рек ##рекомендации

♬ original sound - anton_adisson

Vagyis némi extrával: Oroszországban az idén nem elégedtek meg annyival, hogy az aktuális haditechnika színe javát felvonultatják. Hozattak korhű T-34-eseket is. Az öreg tankok ránézésre a késői T-34/85-ös sorozatból valók, és állítólag nem is orosz, hanem később, Csehszlovákiában összeszerelt példányok, amelyeket kifejezetten a 75. évforduló kedvéért importáltak a szervezők.

Azzal viszont, úgy tűnik, nem számoltak, hogy ezeknek a fém lánctalpaihoz nincsenek olyan gumielemek, amilyeneket a korszerűbb harckocsikon használnak, így egyszerűen felszedik az aszfaltot, amerre csak járnak.

Ez persze nem feltétlenül rossz hír az arra lakóknak, legalábbis a felvétel készítője szerint így nagyobb esély van rá, hogy az amúgy is ramaty állapotú aszfaltot végre tisztességesen felújítják a parádé után.