Mitől Sport Quattro a Sport Quattro?

2020.09.25. 17:19
2 hozzászólás

A rali-világbajnokságon az Audi már jól állt , de az Uhrquattro hosszú volt, rosszul fordult, kellett egy rövidebb kaszni. Ahhoz, hogy el lehessen vele indulni a vb-n, kellett egy kétszáz darabos szériát gyártani belőle utcára. Megszületett a Sport utcai változata, amiből a gyári autó karosszériáját is darabokból hegesztették össze lakatosok. Az akkor is csak nagyon kis számban létező autóból, mára alig maradt, azoknak az ára pedig a csillagokban van. Magyarországon készült egy pince garázsban egy replika, amit hivatalosan is elfogadtak Sport Quattronak, csak ezen már ki vannak javítva a gyári autó hiányosságai. Ezt az autót nézzük meg tüzetesebben a mai videóban, hogy milyen speciális alkatrészek miatt lesz egy autóból méreg drága ritkaság.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.