Állapotot veszünk, nem kilométert!

2020.10.16. 17:02
31 hozzászólás

Vannak márkák, típusok, amik nagyon tartják az árukat, és vannak olyan típusok, amikből ugyanannyi pénzért 6-7 évvel fiatalabbat lehet venni. Az átlag vásárló pedig ezt nézi, mert ha megkérdezi a szomszéd, akkor fiatalabb autója van, ne nézzék már le. A kilométer tekerés is azért megy még mindig –a kereskedői kapzsiság mellett-, mert a vevői oldalon sem tudja mindenki lefogadni a magasabb óra állást. Olcsón akarnak keveset futott, fiatal, megbízható autót venni. Egy autó ára a típus piaci megítélésének, évjáratának, futásteljesítményének, állapotának kombinációja. Ha sokat vagy extrém sokat futott egy autó, annak akkor is meg kell jelennie az árban, ha egy kedvelt, nagyon megbízható típusról van szó, viszont csak ez nem kell, hogy elriasszon bennünket a vételtől, mert lehet egy autó ennek ellenére nagyon jó állapotban, és járhatunk vele évekig nyugalomban, ha meg adjuk neki a törődést. Erre mutatok egy példát.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.