Láttál-e már gányolást?

2020.10.24. 01:26
12 hozzászólás

Ha nincs kéznél a megfelelő szerszám, vagy éppen hirtelen nem elérhető a szükséges alkatrész, de gyorsan kell a megoldás, sokan folyamodnak háztáji eljárásokhoz. Ez nem is mindig baj, de van, hogy a kókányolásnak semmi nem szab határt. Amióta láttam, hogyan lakatolnak sárvédőt purhabbal és kartonpapírral, erősen kételkedtem abban, hogy bármin is meg tudnék lepődni a műfajban. De mindig van lejjebb. A következő galériában az English Russia gyűjtése látható, érdemes végigkattintgatni.

Ha pedig ennyi nem lenne elég, érdemes elolvasni Pere Laci korábbi írását a roncsderbi romantikájáról, tele míves taknyolásokkal és okleveles gányolásokkal:

A kommentszekcióban pedig bátran mondd el, melyik szerelésedre vagy legkevésbé büszke. De ha csak láttál hasonlót, az is jöhet!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.