Mennyire olcsó az olcsó játszós autó. A bukócső.

2020.10.30. 17:01
0 hozzászólás

Elérkeztünk ahhoz a lépéshez, ami ugyan kihagyható az olcsó játszós autó fogalmából, de vannak olyan versenypályák, ahol nem vihetünk utast az autóban, ha nincs benne bukócső. Ennek nem muszáj műbizonylattal ellátott, úgynevezett papíros csőnek lenni, elég, ha mi hajlítunk bele valamit. De! Ha mi teszünk bele valamit, az számítani fog egy esetleges borulásnál, de a jó, az nem ilyen. Arról nem is beszélve, hogy a saját magunk által készített cső nem fog semmit hozzátenni az autónk értékéhez. Ha viszont bevállaljuk anyagilag a papíros csövet, az nagyságrendekkel fogja megnövelniaz autónk értékét egy majdani eladásnál, mellékhatásként nagymértékben merevebb és biztonságosabb lesz a karosszéria. A mai videóban azt mutatjuk meg, hogy mi a különbség a mászóka és a bukócső között.

  

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.