Áldott karácsonyt kíván a Totalcar!

2020.12.24. 18:26
5 hozzászólás

A karácsonyi képeslap elkészítése minden évben egy jó buli a szerkesztőség életében. Már hetekkel korábban törjük a fejünk, hogy mi legyen a téma, aztán szervezkedünk, kirándulunk és elkészülnek a várva-várt képek. Voltunk már repülősökautótolvajok, rockabilly banda, kockák a rajtzászlón, tűzoltók, rabok és a betlehemi történetet is megformálta már az akkori szerkesztőség. A koronavírus viszont itt is keresztülhúzta a dolgaink megszokott menetét.

Sokáig gondolkoztunk, hogy milyen témát válasszunk, ahol adja magát a maszk és nem is kell összeérnie a vállaknak, de mivel hentesek is voltunk már, inkább úgy döntöttünk, úgy mutatjuk meg magunkat a képeslapon is, ahogy az év jó részében egymást is láthattuk: egy online konferenciahívásban. Persze fájó, hogy elmaradt a fotózással járó buli és a vicces képek, de így legalább esélyt sem adunk neki, hogy esetleg megfertőzzük egymást.

Az elmúlt évek képeslapjait átnézve az jutott eszembe, hogy volt, hogy évekig ugyanazok a megszokott arcok szerepeltek a karácsonyi képeslapon, de most már tudjuk, az idei év több okból sem ilyen. Mindenki, aki elmegy, elvisz magával egy kisebb vagy nagyobb darabot abból, ami miatt a TC-t szeretni vagy épp utálni lehet, de ugyanúgy igaz ez visszafelé is: az érkezők hozzák a saját csomagjaikat, csordultig az autók és az autózás iránti érdeklődéssel és szeretettel.

Mi egyet ígérhetünk, hogy jövőre is itt leszünk és igyekszünk a legjobban csinálni azt, amit a legjobban szeretünk: bemutatni az autózás világát. Addig is köszönjük a megtisztelő figyelmet, áldott, békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk!

a

Ne maradjon le semmiről!

Ne maradjon le semmiről!