Csodás keleti keverék lett az UAZ-zal kevert Zaporozsec

2021.01.27. 15:39
5 hozzászólás

Amíg itt körberajongtuk a Singer jó érzékkel megépített, gyönyörűen mozgó 964-esét, Ukrajnában egy másik farmotorosból készült egész más szinten megépített, de hasonlóan őrült terepszaggató. Egy kibelezett Zaporozsecet pakoltak fel UAZ-alkatrészekkel, abból lett ez a fura hibrid. 

Tele a net keleti garázsokban épülő szörnyűségekkel, időnként mi is megemlékezünk a Garage 54 egy-egy bizarr projektjéről, de ez az UAZ/Zaporozsec többnek tűnik azoknál a funkciótlan, hatásvadász projekteknél. A története állítólag annyi, hogy az építője, Anton nekiállt felújítani az UAZ-át, aztán a felújítás közben valami félrecsúszott, és bejött a képbe a Zaporozsec. A farmotorja helyett az orrába megkapta az UAZ soros négyhengeresét, és lényegében csak a bódé maradt az ukrán népautóból, mire két hónap után összeállt ez a szinte mindent járó keleti keverék. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.