Kupéval is lehet teherautónyi cuccot szállítani

2021.01.29. 17:18
0 hozzászólás

Nem szorul különösebb magyarázatra, bár nincsenek is nagyon szavak erre a kilenc másodperces videóra, amit Amerikában, Texas állam egyik Walmartjának parkolójában rögzítettek. Mindenesetre maradjunk annyiban, hogy kupéval se most, se soha nem lesz jó ötlet teher szállítani, még ha nagyon szeretnénk sem.

A videó főszereplője egy Honda Accord kupé változata, amiről sok minden elmondható, de az speciel nem, hogy bővelkedne pakolható területben. Legalábbis annyival biztos nem, mint a videóban lévő példány tulajdonosa szerette volna, de láthatóan ez nem okozott problémát: a csomagtartótól kezdve a motorháztetető végig dugig van pakolva az autó teteje mindennel, köztük több biciklivel és megannyi ládával. Az autó adta korlátolt lehetőségeket a tulajdonos ráadásul úgy hidalta át, hogy egy rámpaszerű valamit is készített fából az Accord tetejére, amire még több cucc elfér. De nem csak a rámpa, a tákolmány egy porcikája sem tűnik bizalomgerjesztőnek, itt biztonságos rögzítésről még beszélni is kár. A bizarr látvány miatt egyébként elsőre fel sem tűnik, mennyire meg van süllyedve a kocsi, az alja már szinte a földet súrolja.

A videón túl egyebet nem tudni a teherszállító ambícióval rendelkező Accord Coupéról, sem a tulajdonosáról, de azt nyilván nem kell magyarázni, miért baromi veszélyes így kimenni az utakra. Hasonló esetér persze nem kell kontinenst váltani, nálunk is láttunk már ilyet, de ez az Accord Coupé jó eséllyel indulna az aranyéremért, világszinten.