Gyökérkezelés téli estékre

Karantén filmajánló

2021.02.10. 16:26
4 hozzászólás

Az úgy volt, hogy egyik reggel összevesztem a tizenhárom éves fiammal, és az apai szigor aznapra eltiltotta a suli utáni játéktól. Tehát bekapcsolta a tévét, és mivel nagy híve a Halálos iramban sorozatnak, feldobott neki a Netflix egy friss filmet, valami Asphalt Burning. Mire hazaértem, már csak azt vettem észre, hogy fetreng a gyerek a röhögéstől, miközben a képernyőn tuningolt Mustanggal és Cadillac halottassal (Bumbi, remélem figyelsz!) keverednek idióta norvégok egyik kalamajkából a másikba, csinálnak hülyét magukból meg a rendőrökből, és bár minden poént ezerszer láttunk már, valahogy mégis őrülten vicces az egész. Úgyhogy bekapcsolódtam valahol a huszonötödik perc körül, és nem bántam meg.

Bár a film megértéséhez még az eleje sem kellett, de kiderült, hogy valójában egy széria harmadik darabjáról van szó - tehát a szereplőket már két korábbi kalandban bemutatták. Az előzeteseket alapján az első rész (verseny az Északi Fokra) és a második rész (verseny Murmanszkba) pont ilyen hülye lehet, úgyhogy itt az ideje beleásni magam a net bugyraiba, vagy remélni, hogy elegen ráharapnak erre a harmadikra, és az előzményeket is láthatjuk majd később netflixen. Az egyik youtube kommentelő találó címet adott az egésznek: The Fjord and the Furious, de valójában az eredeti még sokkal jobb, a norvég címe a három filmnek mindössze annyi hogy: 

Børning

Ha olvasnál még filmajánló posztokat tőlünk, itt találsz párat: Filmajánlók.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.