Balatoni hummeresekhez méltó jégbeszakadást mutattak be egy holland csatornában

2021.02.17. 11:10
0 hozzászólás

Pár nap híján sikerült a balatoni hummeresek legendás jégbeszakadásának kilencedik évfordulójára időzíteni ezt a hasonló eredménnyel végződött vagánykodást. Egy holland csatornában hozta össze a felvétel főszereplője, akinek hála nagyjából sejthetjük, hogyan nézhetett ki, amikor 2012 egy februári napján nekimentek a Balatonnak a H2-esekkel. 

Hollandiában az elmúlt napokban a rég nem tapasztalt hidegnek hála egymás után fagytak be a tavak és csatornák. Főleg utóbbiak mélyen a holland identitás részei, ezért is nagy szó például, hogy évek óta először újra korcsolyázókat látni Amszterdam csatornáin, és még az is felmerült, hogy a felmelegedés miatt utoljára 23 éve megrendezett Elfstedentochtot is sikerül idén megtartani. Az ország csatornáin 10-15 centi vastag a jég, ami adott körülmények között meglepően tartalmas autókázásra lehet elég, a határt meg ugye látni a videóban. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.