Keressük az ország legkorábbi DOT-számát!

2021.03.31. 18:05
66 hozzászólás

Itt a tavasz, itt az ideje a téli gumit ledobni, jöhet a nyári. Ha használt gumiról van szó, a következő mondatban biztos előkerül a DOT-szám. A DOT az a szám, ami megmutatja a gumi gyártási idejét. 2000 előtti gumiknál az utolsó három, 2000 utániaknál az utolsó négy számjegy mutatja a gyártás idejét. A három számjegyűek első két számjegye a gyártás hetét, utolsó számjegye pedig a gyártás évszámának végét jelenti. Ez márpedig azért fontos, mert 6-7 évesnél öregebb gumit profilmélységtől függetlenül érdemes cserélni

IMG 0627

A guminak nem csak a kopás, hanem az UV is óriási ellensége. Azt javasoljuk, mindenki ellenőrizze a környezetében lévő gumikat, hogy eljárt-e már felettük az idő. De ne csak ezért! Ha egy öregebb gumiba fut bele valaki, fotózza le, töltse fel egy képmegosztóra, tegye ide a Belsőség poszt alá kommentbe és nyerjen! Hogy mit? Egy Osram TyreInflate légkompresszort!

A beküldés határideje: 2021.04.06. 12:00 óra

Eredményhirdetés önálló posztban, 2021.04.07-én, úgyhogy figyeljétek a Totalcar felületeit!

Osram TyreInflate – légkompresszorok

A beépített LED fénnyel rendelkező TYREinflate légkompresszorcsalád egyszerű és könnyen használható megoldás a guminyomás karbantartására. A készülékek szállítása praktikus és kompakt kivitelezésük révén kényelmes. A termékcsaládban három változat található, így a TYREinflate 200 modell analóg nyomásmérővel, a TYREinflate 450 digitális kijelzővel, amely növeli a pontosságot és megkönnyíti az eredmény leolvasását.

Az eszközök a megfelelő nyomás elérése után a beépített automatikus leállítás funkciónak köszönhetően leállítják a légpumpát, sőt, megjegyzik a beállított értéket. A harmadik változat a TYREinflate 1000 akár 2 perc alatt képes felfújni a gumiabroncsot, a nagy digitális kijelző és a nyomásmérő lehetővé teszi a folyamat nyomon követését. Háromrészes adapterkészlet biztosítja a kerékpárgumikhoz, labdákhoz vagy más felfújható eszközökhöz történő használatot. A gyártó 2 év garanciát biztosít!

Részletek és vásárlás itt.

A posztot az Osram támogatta.