2021.05.12. 17:47
2 hozzászólás

A Mohó Hiéna ezúttal igazán értékes nyereményt tartogat, de nem lehetetlen megszerezni, csupán néhány LED és pár jól meglőtt fotó szükséges hozzá. A feladat: világítsd meg LED-ekkel az autód, fotózd le és töltsd fel Instagramra! Íme egy extrém példa inspirációnak:

Mindegy, hogy Zsiguli vagy Rolls-Royce, a lényeg, hogy valami egyedit hozz ki belőle a LED-es világítás(ok) segítségével. A publikus kép mellett használd a #totalcarLEDriving hashtaget, hogy megtaláljuk a pályaműved. A legjobbakat egy önálló posztban mutatjuk be a Belsőségen, a nyereményeket pedig az Osram biztosítja egy Osram LEDriving Cube VX80-SP – LED-es kiegészítő munkalámpa és egy pár Osram Lightbar SX180 SP – LED-es kiegészítő fényszóró formájában.

Feltöltési határidő: 2021.05.17. 12:00

Ha eddig nem követted a Totalcar Instagram oldalát, kattints ide!

Osram LEDriving termékek

Az OSRAM LEDriving Cube VX80-SP – LED-es kiegészítő munkalámpa Off-Road célokra személygépjárművekhez, tehergépjárművekhez mezőgazdasági gépekhez, kereskedelmi járművekhez. Bővebb információk a termékről itt találhatók.

A Lightbar SX180 SP – LED-es kiegészítő fényszóró közúti használatra, személygépjárművekhez, terepjárókhoz, kereskedelmi járművekhez. Bővebb információk a termékről itt találhatók

 A posztot az Osram támogatta.

Nyerteseink: Bakter Lackó és Velence ÖTE - Gratulálunk!