170 autós gyűjteményre bukkantak Londonban

2021.08.31. 16:15
8 hozzászólás

Augusztus 30-án tekinthették meg a londoniak azt a 174 autóból álló magángyűjteményt, amit éveken át tároltak egy raktárban. Az autók között nincsenek kiugróan drága ritkaságok, de szinte mind mára igazi klasszikus gép és biztosan vannak páran, akik a Bogarakat, a különböző SL Merciket épp olyan szívesen vennék gondozásba otthon, mint én a zöld E28-as 5-ös BMW-t a videóból.

Nagyrészt az autók bontásra vagy felújításra váró darabok, de akadnak simán indítható és alapos takarítást váró gépek is a hatalmas csarnokban. A gyűjteményt most felszámolják és az aukciót a London Barn Finds tartja majd, így az autók megtalálhatóak az eBay-en is.

Előzetes becsléseik szerint a teljes kollekció 1 millió font körüli összeget is hozhat majd, de ebbe azért vastagon beleszól majd az autók állapota. Kivétel nélkül mind erősen poros és nyilván a csarnokban lakó madarak sem tettek jót az állapotuknak, pláne lehúzott ablakkal és nyitott tetővel.

Hazaszerető angol gyűjtemény, tehát bőven vannak benne régi Land Roverek, sok különböző MG, de nem maradnak ki az olyan szépségek sem, mint a fecskefarkú Mercedes vagy a cápaorrú 6-os BMW, de még 911-es Porsche is van a listán.