Kövesd a Totalcart Instagramon is!

2021.11.30. 14:05
0 hozzászólás

Ha követed a Totalcar Instagram oldalát, akkor sztoriban néha felbukkannak különböző hírek vagy autótesztek, így a céltalan nézelődés közben elfogyaszthatsz egy cikket, mintha csak kikérnél a kávéd mellé egy tiramisut. Mert miért ne. De van más is az Instagramon.

Ott vannak a műfaj elengedhetetlen részét képző teljesen aktuális képek, amik vagy a forgatáson képviselő fánkot Union Jack mintás tetőről majszoló Bolla Gyuriról és Csepreghy Daniról készülnek...

... vagy az automata Ford Mustang Mach1-esről ahogy éppen temérdek eső után a fehér hab oldja le róla az elmúlt napok mocskát, hogy a fotózásra már ahhoz illő módon jelenjen meg. Igaz, az 5,0 literes, szívó V8-as miatt még a koszt is elnézzük neki.

Láthatsz még rajtoló Porsche 911 Turbo S-t is Rézmonyó tökéletesre komponált képei között. A RulettAstra talán még sosem mutatott ennyire elnök módon a parkolóházban, mint ezen itt:

Néha Tannisból, olykor pedig a Parkoló Parádéról vándorolnak fel a pixelek. Ha még ennél is több autót néznél, akkor ne csak a TikTokon kövesd a Totalcart, hanem az Instagramon is!