Az ország kedvenc Suzukija pedig...

2022.01.06. 18:11
7 hozzászólás

Lezárult a szavazós játék, amiben az ország kedvenc Suzukiját kerestük. Négy héten át mutattunk be 3-3 kiválasztott autót a nevezésekből, a cikkeket ide kattintva olvashatjátok: 1, 2, 3, 4. Most pedig jöjjön a végeredmény a szavazataitok alapján.

5. hely: Bednárik Zsolt Swift GC-je (596 szavazat)

inbound1718956213025863573 - Bednárik Zsolt

4. hely: MaMMut Ignis Sportja (671 szavazat)

3. hely: Szabó Donát Vitarája (759 szavazat)

30057348-220C-47A6-A4AF-3E0CF38FE9BD - Donát Szabó

2. hely: Reseda gyári Swift Turbója (1004 szavazat)

IMG 20210527 180851 - András Hegedűs

1. Bence szöggyári Kizashija (1645 szavazat)

EA 05558 - Tibor Bence Elek

Az autó története:

Mindig szerettem az egyedi dolgokat. Mikor már mindenkinek iPhone-ja volt, én vettem egy Blackberry-t, és imádtam. Sokan hülyének néztek miatta, de máig boldogan gondolok vissza azokra az évekre. A Kizashi is hasonlóan került a családba. Ismertem a típust korábbról, bár sosem láttam élőben, így inkább plátói volt a kapcsolatunk. Aztán 2020 nyarán eljött az idő, amikor tényleg kicsi lett a vasaló Swift. Már hetek óta bújtam a HaHu-t, néztem mindenféle racionális Cee'd-et, Vitarát, Octaviát, és irracionális E46-os, E60-as és E90-es BMW-ket M54 motorkóddal, és Volvokat 2,4-es öthengeressel, de mindig ugyanannál a fehér Kizashi hirdetésnél kötöttem ki.

Elmentünk, megnéztük, én eldöntöttem, hogy kell, de a feleségemmel abban maradtunk, hogy gondolkodunk rajta. Szerintem ő tényleg gondolkodott. Egy hét múlva lefoglalóztuk, majd pár nap múlva elhoztam. Ez volt az egyetlen autó, amit megnéztünk. A lehető legrosszabb autóvásárlók voltunk, pedig én minden totalcaros cikket elolvastam, hogy hogyan ne vegyek autót. Egy év alatt beletekertünk 25 ezer (szinte hibátlan) km-t, és imádjuk. Olyan érzés, mint a Blackberry volt. Különleges, és sosem okoz csalódást.

Egyszerűen imádok beleülni, akár a feleségem vezet, akár én. Jól szól benne a Baby Shark, így a gyermek is kedveli. Biztosan van az országban olyan Suzuki, ami akár több generáción keresztül végigkísért egy családot, én nagyon bízom benne, hogy a mi családunkban ez a Kizashi lesz AZ a Suzuki.

Gratulálunk mindenkinenek és köszönjük a szavazatokat! Bence, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Bence nyereménye, hogy egy hétvégén át tesztelheti az új Suzuki S-Crosst. Az új S-Cross technológiai újdonságait bemutató PR-cikk itt olvasható.

A játékot a Magyar Suzuki Zrt. támogatta.

Ha pedig kíváncsi vagy, hogy szerepelt a turbós Vitara az Erőmérőben, indíts:Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.