Áldott, békés karácsonyt és nyugodalmas új évet!

2022.12.24. 16:49
9 hozzászólás

Hiszen most volt január elseje! Jól emlékszem, az első gyermekes szilveszter után kissé álmatag címlapszerkesztéssel indult 2022. Mégis, ha azt mondanám, úgy elrepült az egész év, mint egyetlen hosszúra nyúlt pillanat, nem lenne igaz. Ennyi változást és vele nehézséget ennyire rövid idő alatt talán soha nem élt még meg a Totalcar. De itt vagyunk, hogy visszakormányozzuk a helyes útra, hogy páros lábbal álljunk rá a változás gázpedáljára.

"Nem az igazságnak cselekedeteiből, a melyeket mi cselekedtünk, hanem az ő irgalmasságából tartott meg minket az újjászületésnek fürdője és a Szent Lélek megújítása által."

(Pál apostol Tituszhoz írt leveléből 3,5)

Most viszont előbb szusszanunk egyet, erőt gyűjtünk ahhoz a nekifutáshoz, ami csak előre és fölfelé röpíthet minket. És amihez nagyobb szükségünk van rátok, kedves olvasók, mint valaha. Az év vége nekünk is a családról, a barátokról, kicsit önmagunkról szól. Az elmúlt hetekben mind egy szálig teljes fordulaton pörögtünk, hogy ne hagyjunk titeket olvasnivaló nélkül, aggódni tehát addig sem kell, míg teljes lendülettel vissza nem térünk. De most ti is pihenjetek meg kicsit, figyeljetek oda egymásra, halljátok meg azokat a szavakat, amiket év közben, a nagy zajban nem sikerült. Kell egy kézfogás, egy ölelés, egy mosoly mindenkinek.

Ezekben az időkben, amikor a szomszédunkban háború van, és amikor úgy általában, mindenkinek egy kicsit nehezebb, különösen nagy jelentőségük van ezeknek a szavaknak:

Áldott, békés karácsonyt és nyugodalmas újévet kívánunk!