Üzenet a gépházból

2022.12.01. 06:11

Vannak, akik azt állítják, hogy a gyermeknevelés számtalan kihívással jár, és vannak, akik a párkapcsolatokról nyilatkozzák ugyanezt. Akadnak csodálatos pillanatok, felejthetetlen percek, ugyanakkor elkerülhetetlenek a hullámvölgyek, és a legsötétebb órák is eljönnek egyszer. A TC nem csupán egy újság, hanem a nemzet autós érdeklődésű olvasóinak közös gyermeke. Maga a petroljézus, akit évtizedekkel ezelőtt két fiatal srác nemzett, hogy egyedi stílusával mutasson utat mindenkinek a motorizáció olajsaras útvesztőjében.

Eltelt tíz év és eltelt húsz, dübörgött a V8, üvöltött a rock & roll, majd a navi célt tévesztett, a szerkesztőség vize forrni kezdett. Sajnálatos, hogy több hengert is elvesztettünk utunk során, de már észbe kaptunk, és kimondtuk végre: mostantól másképp megyünk tovább.

Drága olvasók, kedves szülők!

Legyen ez az őszinteség pillanata, a fény az éjszakában, egy reménysugár a minőségi autós tartalomra éhezőknek. Tudjuk, látjuk, halljuk, érzékeljük, hogy több kanyart is elrontottunk, és ígérjük, hogy megjavítjuk, amit meg kell. Célunk, hogy a clickbait-cunami helyett mostantól újra egyedi, szórakoztató, informatív és minőségi tartalmat gyártsunk nektek. A szerkesztőséget átszervezzük, a feladatköröket személyre szabjuk, a TC ősi szellemiségét pedig modernizálva hozzuk vissza a kor és a ti elvárásaitoknak megfelelően.

Köszönjük a számtalan visszajelzést és építő jellegű kritikát, a rengeteg kommentet, az elolvasott cikkeket, a megnézett videókat, a meghallgatott podcastokat.

A változás versenybenzinje már a tankban, a szerkesztőség összes tagja elkötelezett, rajtunk nem fog múlni, tartsatok velünk!

#goTCgo

Balló Marcell
lapigazgató