2022.10.05. 17:49

A legutóbbi Parkoló Parádén a sportautóké volt a főszerep, és ezúttal sem maradunk tematika nélkül: az október 16-i eseményen a '80-as, '90-es évek autóit vesszük elő, és Quixotic ezt húzza alá majd synthwave-vel, csak hogy passzoljon a légkörhöz. Remek dolog autók mellett ácsorogni és beszélgetni, megfejteni a világ dolgait, kicsit szidni a mérnököket, esetleg közösen rajongani valamilyen emlékezetes darabot. Viszont beszélni az autózásról, és csinálni, az nagyon más dolog, legutóbb pedig olyan szerencsésen álltak össze a csillagok, hogy meg tudtuk szervezni a Tulaj a Pályán egy kisebb, könnyített változatát.

Persze már maga a Tulaj a Pályán is egy szlalomverseny kisebb, könnyített változata, de lényeg az, hogy nem annyira az autók képességeit, hanem a ti vezetési tudásotokat akarjuk próbára tenni, és ez nem a pálya dimenzióin múlik. Legutóbb remek szórakozás volt, drámai volt az ITB-s Lancer kombi, nem hittük el az FJR1300-motoros Ladát sem, ahogy együtt rettegtünk a bátorsággal hajtott F Astrát látva is.

Most pedig megismételjük, hiszen mindenki imádta, ha nem zár be 6-kor a Hungexpo, még most is ott autóznánk. Lesz persze nyeremény is, amelyet a Spot Mobil Gumiszerviz ajánlott fel, és Ágó Béla az mondta, hogy az általunk leglátványosabbnak tartott versenyzőnek tartogat egy különdíjat is.

A Parkoló Parádén rendezett Tulaj a Pályánra IDE kattintva tudsz jelentkezni, viszont az fontos, hogy a jelentkezési lap kitöltése nem jelenti azt, hogy automatikusan részt is veszel, a versenyzőket e-mailben értesítjük. Ha az általunk kiválasztott autósok lenyomták a futamaikat, és marad idő, akkor a többieknek is lehet esélye bekerülni, de ez sajnos majd csak a helyszínen derül ki. A Parkoló Parádé további részleteit IDE kattintva vagy alább görgetve találjátok.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy egész évben velünk voltatok! Gyertek el Parádézni 2023-ban is! Figyeljétek közösségi oldalunkat és persze a Totalcar.hu-t!