Készülj fel a Totaltélre!

2015.11.12. 10:38

Hiába a jó téli gumi, ha leesik a hó és jön a fagy, kezdődik a csúszkálás az utakon. Ha tudni akarod merre kell ilyenkor tekerni a kormányt, illetve bele szabad-e állni a fékbe, gyere el a Totaltél vezetéstechnikai napra november 22-én a Hungaroringre, a Groupama Tanpályára.

Összesen hat turnusban, 120 helyre várják a jelentkezőket a Tanpálya munkatársai. A részvétel saját autóval történik. Az első csoport reggel 9-kor kezd, az utolsó délután fél 5-kor. Találkozó a regisztrációban szereplő kezdési időpont előtt 30 perccel a Hungaroring bejáratánál. A résztvevők kipróbálhatják, hogy milyen téli körülmények között lejtős pályán menni, szlalomozni, illetve a rántópad segítségével megtanulhatják azt is, hogyan kell ellenkormányozni a kocsit, ha megcsúszik. A program ideje alatt utas nem ülhet az autóban. A másfél órás tréning díja igen baráti, mindössze 8000 forint.

A regisztráció a Groupama Tanpálya rendszerén keresztül történik a tanpalya.hu/totalcar címen. Nevet, címet, e-mail címet és telefonos elérhetőséget kell mindenképp megadni, kiválasztani a megfelelő turnust, elfogadni a jelentkezési feltételeket és máris kész a foglalás a november 22-i Totaltél vezetéstechnikai programra. A díj rendezése a helyszínen történik, készpénzzel vagy bankkártyával.