2016.05.11. 10:29

Pedig állítólag ügyes fodrász. Legalábbis ezt állítja magáról ő is, meg Dávid is, de ő eleve gyanús, mert rokon. Ennek ellenére kezébe adtam a gépet meg a fejem, a szerkesztőségi Figaro pedig nekilátott.

Winklernek furcsa hobbijai vannak. Évekkel ezelőtt például vásárolt egy tök profi, Hajas-féle ollót, csak hogy beletanuljon a fodrászkodásba. Nyilván nem üzletszerű profiként, de eléggé belemélyedt és amikor már harmadszor nyírta meg Dávidot úgy, hogy a megjelenésére sokat adó Mr.Tincs (néha így szólítom) utána is embernek tűnt, akkor kezdtem elhinni, hogy meg tudja oldani a feladatot. Képes lesz belőlem egyedi Mercedes-buzit faragni, ha már magamtól nem lettem az. Az, hogy végül nem egészen úgy sült el a dolog, ahogy képzeltem, már más lapra tartozik, de végül ilyen rögös úton át jutottam el a szép, gömbölyűre nyírt koponyáig, amivel - végül is - elég hiteles tarkót tudok villantani a horpadt Bálna-Merciből kedves utasaimnak. (Ha már ennyit járom az országot, kicsit telekocsizom is, nemsokára kész a videó is!)

Sőt, akár még egy taxis-tüntetésbe is képes lennék elvegyülni, valószínűleg tárt karokkal fogadnának, hiszen egy ekkora autóval mi sávot el lehet foglalni keresztben!

Ja, közben persze újra visszahoztuk a beteget az egészségesek közé. Mert a nem létező termosztát újjal pótlása után hirtelen kiderült, hogy bizony nem véletlenül volt belőle kivéve és hiába az új vízpumpa, a keringető-szivattyú, a hűtő oldala ki volt nyomva szilóval és az alsó harmadában soha nem fog járni a víz. Elengedtük ezt a történetet és vettem a saját számlámra egy új hűtőt 26 ezerért, a büdzsé elfogyott és ez így fair, most szépen visszahűl (egyelőre) és kapott egy külső-belső nagytakarítást is. Közben eltelt két hét, ezt a posztot pedig az utolsó, este induló BP-Szeged Intercity első osztályáról írom (ami meglepően kulturált és jó a net, valamint tök üres, pedig teljes áron alig drágább, mint a másodosztály) kedd éjjel (21:56), útban az autóért, mivel az utóbbi időben aránylag sokat voltam külföldön, plusz kezdődik a rendezvényszezon és sok a teendő, a hétvége pedig a családé és pont.

De most már ajánlom, hogy ne legyen új baja, mert a csillagot beletolom az első szakadékba. A tarkóm már megvan hozzá.

Kíváncsi vagyok, hogy ez az idilli állapot meddig marad így. Ha kiderül, hogy tartós, akkor eladjuk így, ahogy van és meglátjuk, mi lesz tovább.

Über? Taxi? Telekocsi!
Über? Taxi? Telekocsi!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.