Felismered az autódat felülről?

2017.10.20. 10:22

A PP túl van a tizennyolcon, készült már róla sokféle felvétel, a tévéműsor felkonfjai is forogtak itt, a Mesterkurzus videóiról nem is beszélve. Minket is veszettül érdekelt, hogyan is nézhet ki a rendezvény felülről, ezért megkértük Kauroch Marcit, aki itt dolgozik velünk egy folyosón, a sales supporton, hogy drónozza már le a PP18-at.

A parkoló és az Albertirsai út teljes telítettségét sajnos nem tudta megörökíteni, mivel már a drónozás elején is látszott, hogy valahogy nem jól áramlik a csí, ezért akadtak gondok a drón távirányításával. Azért a végeredmény nem lett rossz, elvégre az 1150 férőhelyes parkoló 95 százalékos kihasználtság fölött volt, és ugye kint is sokan parkoltak.

Úgy tűnik, a szórólapozás, a kifeszített molinó és az előzetes poszt beteljesítette a várakozásokat, nem volt balesetveszélyes ökörködés az utcán. A gyerekek élvezték az Allianz mini hotrodjait, most először dupla előadás volt a Mesterkurzuson a dizájnról, szóval úgy érezzük, hogy ez jó alap a folytatásra – 2018-ban. Addig is olvassatok és nézzetek sok Totalcart!