Sosem látott tanulmányokat mutatott a Porsche

Porsche Unseen

2020.11.13. 06:04

A Porsche egyetlen dizájnstúdióval rendelkezik, ami a Weissach-i fejlesztőközpontjukban található. Nem véletlen: más gyártókkal ellentétben jobbnak látják úgy, hogy a különböző országok tervezői jöjjenek hozzájuk, a márka szívébe, mintsem egy tengerentúl felállított központban dolgozzanak. Így egyrészt tényleg csak a legjobbak krémje kerül ide, másrészt a tesztcentrumban tartózkodva nem nagyon lehet másra gondolni, csak Porschékra, hiszen az 1971-től üzemelő központtól a zuffenhausseni gyár és a múzeum sincs messze, a közeli tesztpályáról pedig hallani az üvöltő autókat. Az itt dolgozó, több mint 120 szakember felelős a design-ért, és az elmúlt években jó pár olyan tervet adtak ki a kezeik közül, amelyek eljutottak a végső fázisok valamelyikébe, azonban a nyilvánosság szeme elé már nem. 3D-s vázlat, 1:3 vagy 1:1 arányú modell, esetleg vezethető prototípus lett belőlük, és most először mutatta meg a Porsche hivatalosan ezeket az eddig sosem látott modelleket.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.