Kicsi a bors, de nagyon vágysz rá!

Verseny: Ford Fiesta ST a Hyundai i20N ellen

2021.10.17. 07:49

Hónapokkal ezelőtt járt nálunk a két kurrens mini hot-hatch és azt is csináltuk velük, amire valók: hatalmasat autóztunk egy szűk szerpentinen. ez a lényegük, erre találták ki őket, mindkettő megadja azt a pluszt, ami miatt egy keményebb nap végén garantáltan a hosszabb úton akarsz hazamenni. Akkor valamivel jobban élveztük a Hyundait, összeszedettebbnek, harmonikusabbnak tűnt, de ez nem jelenti azt, hogy a Fiesta ne lenne szintén remek autó. Most viszont olyan kihívás elé állítottuk őket, ami felépítésük és méretük alapján a legjobb: a Parkoló Parádén megrendezett hivatalos szlalom versenyre. Profi pilóta, rendes időmérés, lássuk, mire megy egymással a két mérges gyösz:

 A két autóról cikkben is megemlékeztünk, erre tovább.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.