Nem áll meg a cipőárus Subaru

2010.09.12. 18:45

Ha ilyenek lennének a tévéreklámok, nem mennénk ki sörért a szünetben. Pedig valószínűleg észre sem veszi a lábbeliket, akit az autók akár csak érintőlegesen érdekelnek, mégis sikeres lehet a kampány, hiszen hamarosan érkezik a harmadik rész.

Ken Block, az amerikai ralis mindig is szeretett őrült helyeken mókázni az éppen aktuális Subarujával, de igazán ismert az első gymkhanás videójával lett. Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg ezt a második felvonást – még ha kicsit sok is benne a látványelem, az autózás lenyűgöző.

Hamarosan elkészül a harmadik rész is, de részletek egyelőre nem tudódtak ki a forgatásról. Annyi biztos, hogy Subaru helyett egy Fiesta lesz az eszköz, ami sokakat elkeseríthet, Block viszont feltehetően nem fog csalódást okozni kaszkadőrködésével.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.