Skiccek a Lancia kis egyterűjéről

2003.07.29. 11:55

 
   
   

Az Idea átdolgozott változata várhatóan jövőre mutatkozik be, de már most közzétettek róla néhány vázlatot. A rajzokon egyértelműen felismerhetőek a Fiat típus vonásai, de az orr-kiképzés és a hátsó lámpák formája a Lancia Ypsilont idézi. Valószínű hogy az autó műszaki megoldásai sem különböznek majd jelentősen az Ideában alkalmazottaktól, ugyanazokkal a motorokkal, váltókkal találkozhatunk, legfeljebb a futómű hangolása és az áttételek különbözhetnek.

 
   
   

A belső tér viszont teljesen új lesz, számos luxusautókra jellemző megoldással és csúcsminőségű anyagokkal. Korábbi hírek szerint a Lancia kis egyterűje lesz a Fiat csoport egyetlen újdonsága a 2004-es évben, átvezetésképpen a cég termékoffenzívájának második, 2005-ben kezdődő lépcsőjébe.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.