310 lóerős a SpeedART dízel Porschéja

2009.08.11. 10:09

A 240 lóerős V6-os dízelt vette kezelésbe a német tuning cég. A teljesítmény növelésén túl optikai tuning és belső átalakítás is része a csomagnak.

TITAN DTR 310, így nevezi a SpeedART legújabb munkáját. A német tuning cég plusz hetven lóerőt préselt ki a Cayenne V6-os motorjából, de ha valaki kevesebbel is beéri, kínálnak 290 és 280 lóerős változatokat. A legkisebb teljesítménynövelő csomag ára 1990, a legnagyobbé 2800 euró, míg előbbi kettőnél csupán a fedélzeti számítógépet berhelik, a legerősebb változatnál már nagyobb turbófeltöltőt is szerelnek a kocsiba.

A motortuning mellé új, módosított kipufogórendszert adnak, kínálnak ültetést a csomaghoz, de választhatunk állítható sport futóművet is. A tuning Cayenne-hez 22-es felnik és 295 mm széles gumik járnak.

A TITAN DTR 310 külseje jelentős változásokon ment keresztül, új az első és a hátsó lökhárító, újak a küszöbök, beépítettek plusz ködlámpákat és nappali jelzőfényt. A műszerfalat, a könyöktámaszt és az ajtókat sárga cérnával varrott alcantarával vonták be, így szépen harmonizál a kormánnyal, valamint a műszerek hátlapjával.