Kínai lesz a Hummer?

2009.10.09. 10:17

Kínai kézbe kerülhet a GM rettenthetetlen terepjáróiról ismert brandje, a Hummer. A céget a Szicsuan Tengzong Heavy Industries Machinery Co. Venné meg.

Hivatalosan egyelőre egyik fél sem jelentett be semmit az üzletről, csak az biztos, hogy folynak a tárgyalások. Korábban megjelent az interneten egy pletyka, mely szerint a kínai kormány nem engedi meg a Szicsuan Tengzongnak, hogy megvegye a Hummert. Ma már ezen régen túl vagyunk, és a pletykák már arról szólnak, hogy hamarosan megegyezés születhet az ügyben.

A Hummer az egyik legamerikaibb márka, hogy a fanatikusok ne érezzék magukat nagyon rosszul, a kínai cég a székhelyét Detroitba helyezné, nem Kínába. Ugyan még nem kezdték el számolgatni a pénzt, de jó esély van rá, hogy egy héten belül megkötik az üzletet.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.