Nyerjen Ön is kamiont!

2010.03.23. 11:39

Kisfiúként szerintem mindenki elábrándozott azon, milyen lehet egy soktengelyű, 40 tonnás kamiont vezetni hosszú kilométerek ezrein át. És voltak, akik ezt a vágyukat később átültették a valóságba, immáron teherautó-sofőrként keresik meg a betevőt. Amikor megállnak egy út menti pihenőben, mindig megy a szájkarate, hogy ki tud jobban vezetni. Nekik is szól a Scania felhívása az Év fiatal teherjármű-vezető versenyére.

Aki még nem múlt el 35 éves (1975. január 1-jén vagy azután született), C+E jogosítványa van és rendelkezik sofőrkártyával a digitális tachográfhoz, 2010. 03. 31-ig jelentkezhet ezen a weboldalon, és bebizonyíthatja, hogy tényleg ő a legjobb. A tét nem kicsi, a dicsőségen kívül egy új 100 000 euró értékű Scania R szériás nyerges vontatót is hazavihet a boldog győztes. Egész Európából vannak ellenfelek, erős a mezőny, de legyen ebben az évben magyar a győztes.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.