Kis Infiniti nagy vonalakban

2011.02.09. 12:19

Ebben a fázisban még a Nissan Juke is jól nézett ki, de még reménykedhetünk, hogy ezúttal kevésbé akarnak meglepőt alkotni a tervezők.

infiniti geneva

A Genfi Autószalonra tartogatja a nagy meglepetést a Nissan luxusmárkája: egy olyan autó prototípusát, amellyel Európában is labdába lehet rúgni. A premierig azonban még hetek vannak hátra, így az Infiniti egyelőre csak egy ilyen fény-árnyék vázlattal próbálja felhívni a figyelmet az új modellre. Ha minden igaz, ez a modell már a következő Mercedes A osztály technikájára épül, és a vázlat alapján úgy tűnik, hogy a típus jellegében a VW Sciroccóra emlékeztet majd. Egy háromajtós, fronthajtású, de igazán sportos kompakt modellre számíthatunk.

A bemutatót március 1-én tartják, de ez csak afféle előzetes lesz: a szériamodellt meglehetősen ráérősen fejlesztik, így csak 2013-ban jelenhet meg a kereskedésekben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.