Ilyen belülről egy félmillió dolláros padlógáz

2018.05.12. 20:20

Az internet kárörvendőinek kedvence volt áprilisban a videó a Mclaren 720S-ről, amit egy magabiztos padlógázzal csapnak oda egy parkoló Audi R8-nak. Kárörvendők, örüljetek, itt a második felvonás: felkerült egy videó az utasoldalról is, így már belülről is meg lehet nézni, ahogy egy nem szerény elindulással lezúznak 130 millió forintnyi sportautót.

A baleset szűk egy hónapja történt Torontóban. A kanadai rendőrség még nem adott ki infókat a sofőrről azon túl, hogy a baleset után elrohant és találtak egy kínai útlevelet a McLarenben, ami alighanem az övé. A Redditten azt írták, egy 19 éves srác volt a 720 lóerős wokingi szépség mészárosa, a McLaren pedig a nővéréé volt, aki ráadásul aztán egy Lamborghinivel ment ki megnézni a 720S roncsait, de ez simán lehet, hogy csak a sztorihoz költött jól hangzó kamu, a kanadai rendőrség ilyenekről nem beszélt. Mondjuk hogy ázsiai volt a sofőr, az még a kitakart arcú videón is látszik. 

A hátrahagyott McLaren
A hátrahagyott McLaren

A címben írt félmillió dollár egyébiránt 3:2 arányban jön ki. A McLaren volt a drágább áldozat a csattanásban, nagyjából 300 ezer dollárért (77 millió forint) árulják, míg az R8 változattól függően nagyjából 200 ezer (51 millió forint).