Hatalmas dugó várható az M7-esen

2018.08.21. 08:24

A Magyar Közút közleménye szerint 2018 augusztus 22-én szerdán kezdődnek a munkálatok, amelyek a következő 210 napra lelassítják az M7-es autópálya forgalmát.

m7lez

A tervek szerint Siófok térségében, a 90-es és a 111-es kilométerszelvény közötti szakaszon az út alapját is érintő rekonstrukció kezdődik, amely a horvát határ felé vezető pályafél teljes lezárásával jár. Így ezen a szakaszon a Budapest felé vezető pályafelet hagyják meg a forgalomnak, a lefelé vezető irányba egy, a fővárosba haladó forgalom számára két sávon lehet majd haladni. A munkaterület mellett 60 illetve 80 km/h-s korlátozást vezetnek be.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be.

A várható menetidővel kapcsolatosan a cég a közismert módszereken túl saját Útinform szolgáltatását ajánlja, amely a +36-1-336-2400-as telefonszámon érhető el.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.