Ősszel érkezik az új Honda Jazz

2019.09.28. 07:47

A Honda azt ígéri, hatékonyabb lesz a negyedik generáció, mint bármelyik korábbi, ugyanakkor megőrzi az elődök előnyös tulajdonságait is.

Így megmarad a középre beépített üzemanyagtartály, amely a megszokottnál kedvezőbb helykihasználást tesz lehetővé, és a sokféleképp állítható ülésrendszer is. Állítólag a hibrid változatba – amely Európában az egyetlen lesz – új, két villanymotoros hajtásrendszer kerül, amely a plusz motor ellenére kevesebb helyet foglal, mint az elődje.

A további részleteket egyelőre csak sejteni lehet, biztosat csak a Tokiói Autószalonra időzített premier után tudunk majd. Ám egyesek már most tudni vélik, hogy a hibrid hajtás lényegében ugyanaz lesz, ami az Insight-ban már elérhető, 1,5 literes motorral és 150 lóerő feletti összteljesítménnyel.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.