Megmutatták az új Hyundai Santa Fe-t

2020.06.03. 13:31

A Hyndai nyilvánosságra hozott néhány képet a Santa Fe 2020-as változatáról. A fotók alapján nincs szó többről egy alapos frissítésnél: tető és az oldalsó elemek látszólag semmit sem változtak, csak az orr- és a farrész kialakítása.

A legfeltűnőbb változás a teljesen új hűtőmaszk: a fényszórók teljesen összefolynak a hűtőráccsal, a felettük levő kisebb lámpákkal pedig egy LED-sávokból álló, T alakú fénycsík teremt kapcsolatot. Az összkép kifejezetten agresszív, és eléggé eltér attól, amit a többi Hyundai modell elején látni mostanság. Az autó farrészén már kevésbé látványos az átalakulás, bár a lámpák belső felépítését itt is megváltoztatták, és más lett a lökhárító kialakítása is.

Bár pletykaszinten komoly műszaki újdonságokról is hallani, többek közt egy új hibrid hajtás-család bevezetéséről, a koreai gyártó ezekről egyelőre nem árult el részleteket. Inkámm a formatervről, és a belső tér újításairól szól a hivatalos közlemény, köztük a 10,25 hüvelytkes központi kijelzőről és a hagyományos sebességváltó-választókar elhagyásáról.

Úgy tudjuk, az új Santa Fe európai forgalmazását szeptemberben szeretné megkezdeni a Hyundai, így addig nyilván fény derül a jelenleg még hiányzó részletekre is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.