Ez lesz abból, ha blokkoló kerekekkel vontatnak egy autót

2020.11.02. 06:19

Nehezen hihető, de minden jel szerint igaz történet kering a neten egy vörös Ford Fusionről, amit P állásban hagyva vontattak el a szerelőig. Az eredmény pont olyan, amilyennek elképzelnéd, íme: 

A Redditen tűnt fel a Fusion Hybrid története, ahol az egyik szerelője mesélte el, hogyan csiszolták le a padlólemezig ezt a szegény Fordot. Az előzményekről annyit tudni, hogy orral hátrafelé vontatták be a Fusiont a szervizig, ami nem feltétlen lett volna gond. Bár a hibrid Fusionben egy fokozatmentes e-CVT váltó van, sok automata váltós autóval ellentétben ezt szabad vontatni, csak ahhoz N-be kellett volna tenni, nem pedig P-be, azaz parkoló állásba, ahogy tették.

Sajnos a részletek nem maradtak fent, nem tudni például, hogy mekkora távon húzták blokkoló kerekekkel az autót a durva aszfalton. Ahhoz, hogy a felnik fele így eltűnjön, aligha kellett nagy távolság, de az alsó lengőkaroknak talán több kilométer kellett a képen látható állapotig. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.