Nyolc perc tömény szabálytalankodás a rendőrség friss videójában

2020.12.08. 12:30

Egy hosszabb szünet után megjött a rendőrség egy éve futó közlekedési bakisorozatának legújabb epizódja. Egy szokatlanul hosszú, nyolcperces kiadás, amibe megint sok bakinak még giga jóindulattal sem nevezhető szabálytalanság jutott.

Szinte napra pontosan egy éve annak, hogy a BRFK kiadott egy videót arról, miket láttak a Budapesten körözgető jelöletlen autóik az utakon tavaly decemberben. A mindennapos szabálytalanságokat leleplező/bemutató videó aztán nagyot szaladt a hazai neten, és talán a népszerűsége súlyát is megérezve, az akció hamar országossá és állandóvá lett. Az elmúlt egy évben eddig 23 ilyen gyűjtés jött ki a rendőrségtől különféle platformokon, és még ha a tálalás minősége és a bemutatott szabálytalanságok mértéke nagy skálán változik is, a sorozat népszerűsége nem kopik.

A fenti legújabb, késői őszi gyűjtésbe most jutott minden a zebrán kis híján babakocsit gázoló autóstól az olyan szabálytalan hivatásos sofőrökig mint a buszos vagy a teherautós. Ha kíváncsi vagy, mik voltak a korábbi videókban, itt megtalálsz párat azokból.