Videón, ahogy a szél felborítja a völgyhídon kisteherautót szállító kisteherautót

2023.12.05. 06:07

Az utakon sajnos rendre előfordulnak balesetek, ezek közül azonban több olyan, ami körültekintéssel elkerülhető lett volna. Ilyen esetekről osztott meg egy videót az MKIF Zrt.

Az első felvételen egy autó nagy sebességgel kidönt egy villanyoszlopot, az M3-as autópályán. A vélhetően ittas sofőrnek szerencséje volt, mert bár nagy erővel ment neki az oszlopnak, végül sérülés nélkül megúszta az esetet. Az autója kevésbé, de egy ilyen helyzetben ez a legkevesebb.

Forrás: MKIF Zrt.
Forrás: MKIF Zrt.

A második videón egy Mercedes ütközik neki egy kamionnak az M1-esen: a felvételen látszik, hogy a sofőr a másik sávban haladó kamion felé sodródik, a pótkocsinak csattan, majd felborul. A csúnya baleset következményeiről nem osztottak meg információkat.

Az M7-esen pedig egy tréler borult fel, méghozzá a Kőröshegyi völgyhídon. A leírás szerint a kisteherautót tréleren szállító kisteherautó túl nagy sebességgel haladt, az erős szél pedig felborította. Maga a vontató nem borult fel, de az is szerencse, hogy nem érkezett mögötte senki, így nem sérült meg senki.

Utóbbi esetről itt írtunk korábban:

Forrás: MKIF Zrt.