Éles kések csatája: családi egyterű és tetőboxos prémium mérkőzött meg az M0-son

2024.02.22. 05:59 Módosítva: 2024.02.22. 05:59

Tele van az út feszült, idióta sofőrökkel, akik bármin képesek felkapni vizet, és nem restek mások életét kockára tenni a kicsinyes, szánalmas bosszúért cserébe.

Napi szinten találkozhatunk ilyen önérzetes kreténekkel az utakon, akik képtelenek felnőtt emberként viselkedni. Ez hatalmas baj, hiszen amikor két közel kéttonnás autó kakaskodik, ott valódi nyertes nincs, a legszerencsésebb kimenetel, ha nem történik baleset.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

Most az M0-s autóúton gondolta úgy két okos pilóta, hogy az a legjobb megoldás a forgalmas autóúton, ha helyben megmérik, hogy kinek mekkora. Az S-Max semmiképp nem akarta beengedni maga elé az Audit, aminek a sofőrje természetesen azért is bepasszírozta a Ford elé a Q5-öt, hiszen a német prémiumnak ott a helye a belsőben.

Az S-Max egy darabig mérgesen, közelről követte az Audit, majd amikor az újra kiment a külső sávba, úgy ráhúzta a kormányt, hogy alig tudta utána összeszedni a Fordot. Az ütközés és egy komolyabb baleset ezúttal centiken múlt.

És hogy mi volt az értelme ennek az egésznek? Maximum annyi, hogy a Ford sofőrje bebizonyította, hogy nincs helye a közúti forgalomban. Az Audi sofőrjének is tanulságos lecke az egész: az ilyen embereket simán el kell engedni.

Forrás: BP-i autósok