Vegyél házat 4,7 milliárd forintért, kapsz hozzá egy ingyen Cybertruckot

2024.03.13. 17:03

Az átlag ember számára megfoghatatlan összeg 4,7 milliárd forint, pedig van aki ennyiért vesz házat. Biztos itthon is vannak pokoli drága ingatlanok, ám most épp akad egy remek ajánlat Amerikában. A pénzedért nem csak egy modern palotát kapsz, hanem egy Tesla Cybertruckot is.

Ideális lehet neked ez a hirdetés, ha a tenderen nyert fölös milliárdjaiddal elvonulnál nem csak a város, de a világ zaja elől és Nevada államban a Tahoe-tó közelében telepednél le. Itt épül jelenleg egy 664 négyzetméteres otthon, amit mérete és kialakítása miatt inkább nevezhetnénk palotának. Három szinten zajlanak az élvezetek, a legalsóba pedig egy kis meglepetést is csempésznek az építés után. A frissen beköltöző tulajdonost egy 3 villanymotoros, 857 lóerős Tesla Cybertruck várja majd az amúgy 6 autó és több motor befogadására képes garázsban.

Ezen a szinten található még egy közösségi tér bárpulttal, billiárdasztallal és golf szimulátorral, illetve önálló fürdőszoba, vendégszoba és még egy rakás ínyencség. Az egész házban összesen 6 fürdőszobát és 5 hálószobát alakítottak ki, míg a földszinten hatalmas, fényes ebédlő, nappali és konyha is található. A hatalmas kávézó és grillteraszról remek kilátás nyúlik Sierra Nevada hegységre és a Tahoe-tóra, illetve a fenyőerdőkkel körbevett kertben garantált a privát élmény.

Az egész épületet Tesla Solar Roof-al koronázzák meg, amihez tartozik egy tisztes akkumulátor és akár generátor is ha nagyon kell. Így a ház és az elektromos autók energiaigényének jelentős részét lehet fedezni napenergiából.

A nevadai luxusotthon egyelőre építés alatt áll és várhatóan 2024 második felére lesz költözhető állapotban. Az építő cég örülne ha valaki még most a korai állapotában venné meg az ingatlant, mert így a berendezés során lenne beleszólása és egészen személyre szabhatná a helységeket. Ezért cserébe viszont 12,75 millió dollárt, átszámítva 4,658 milliárd forintot kell fizetnie. Ebben az árban szinte eltörpül a Cybertruck 200 ezer dollár (73 millió forint) körüli árcédulája, de azért kedves gesztus.

Forrás: Carscoops