Vegyél egy Bugatti Chiront, jár hozzá egy ingyen Rolls-Royce

2024.03.18. 18:00

Remek marketingstratégia az egyet fizet, kettőt vihet elv, de autókereskedésben ritkán találkozik ilyennel az ember. Most mégis előkerült egy ajánlat a floridai Naples Motorsport kereskedésben, ahol kifejezetten egzotikus használtautókra szakosodtak.

Nemrég felkerült az oldalukra egy hirdetés, melyben egy 2021-es Bugatti Chiront hirdetnek gyönyörű Glacier With Grenade fényezéssel és Blanc With Hotspur belsővel. Az 1500 lóerős sportautóban csupán 2000 mérföld, azaz 3219 kilométer van, így a remek állapotát figyelembe véve 3,85 millió dollárt kérnek érte. Ez átszámolva félelmetes összeg, közel 1,4 milliárd forint.

Ebben az árban viszont nem csak egy Bugatti szupersportautó van. Hiszen ha most megveszed, akkor ajándékba kapsz mellé egy Rolls-Royce Wraith luxusautót is. Ha belegondolsz, akkor gazdagéknak ez egy jó párosítás lehet, hiszen a 2018-as Wraith lehet a hétköznapi rohangálós, míg ott van a Chiron hétvégi játszósnak.

Ebből a kombinációból egyébként a Rolls ára olyan 240 ezer dollárt (86,8 millió forint) tesz ki, míg a fennmaradó nagyjából 3,6 millió dollár (1,3 milliárd forint) a Chiron ára. Ez csak feltételezés, hiszen nagyon kevés Chiron mozog a használtautó piacon. Nemrég egyébként Magyarországon is felbukkant egy, bár nem sokkal később kiderült, hogy az valószínűleg kamu volt.

Forrás: Motor1