Nem találta a parkolóház kijáratát, megpróbálta a lépcsőn

2024.04.18. 06:25

El kell ismerni, hogy forgalmi rendjüket tekintve vannak alattomos vagy akár idegesítő parkolóházak. Valószínűleg ilyenben tévedt el az a brazil férfi is, aki jobb híján a lépcsőn próbálta meg elhagyni egy stadion parkolóházát, de nem sikerült neki.

Keringett egy ideig családjával az autóban, de nem találta a kiutat. Nem sokkal később rápróbált egy gyalogosoknak kialakított lépcsőre, ami nem is indult rosszul. Az autó lebillent, majd elakadt és a szűk hely miatt ki sem tudtak szállni belőle. A férfi azonnal hívott segítséget és amíg a tűzoltók megérkeztek, a család a csomagtérajtón keresztül hagyta el a járművet.

Később autójára hevedert kötöttek, illetve felfújtak alatta egy matracot, hogy azon csússzon ki és ne tegye tönkre a lépcsőt. Az autót gond nélkül kihúzták, a család nagyjából 90 perc munka után visszaülhetett és hazamehetett. A tűzoltóknak a férfi egyébként elmondta, hogy nem jár gyakran ebben a stadionban, nem ismerte a megfelelő utat. Emellett látott egy kijáratot jelző táblát is, aminek úgy megörült, hogy megpróbálta.

A család minden tagja sértetlenül megúszta az esetet és végül az autóban sem keletkezett javíthatatlan kár. A tűzoltók mentették a helyzetet és legközelebb talán a férfi is egy kicsit figyelmesebb lesz, ha ismeretlen parkolóházban mászkál autójával.

Forrás: Autoevolution