Videó: így kell ámokfutni a legnyomorultabb Mercedesszel

2024.04.23. 13:45

Vannak olyan közlekedők, akikkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni, képtelenek normálisan viselkedni az úton. Itt van például ez az öreg, lerúgott Mercedes A osztály, aminek a sofőrje egy igazi idióta.

Mindenhol furakodik, senki más nem érdekli, és nemcsak idegesíti a többieket, hanem veszélybe is sodorja őket. Szerencsére most itt egy tanulságos videó az esetről, amin mindenki megnézheti, hogy olykor milyen arcokkal haladunk együtt a forgalomban.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A Merci sofőrje azzal kezdi, hogy egy körforgalomba úgy érkezik meg, hogy előtte megelőzte a várakozó sort, majd agresszíven bepofátlankodott. De nyilván ez nem volt elég neki: az M0-son például hirtelen ráhúzza a kormányt egy másik autóra, aminek a sofőrje alig tudja elkerülni az ütközést.

Később bement a kanyarodósávba egy teherautó mellett, egyetlen másodpercet se volt hajlandó várni semmire. Levezetésképp még átment egy piroson is. Látszik, hogy az autó se féltős, sőt, úgy tűnik, hogy a sofőr eleve a balhét kereste. A mercis viselkedésére – ami semmilyen aspektusában nem oké – az egyetlen logikus magyarázat maximum az, hogy a vezetője hülye.

Forrás: BP-i autósok