Egy kidőlt fa zárta le a 10-es utat, de máshol is gondot okozott a vihar

2024.06.10. 08:57

  • Országszerte sok helyen okozott gondot a vihar. 
  • Piliscsabán például egy fa dőlt az útra. 
  • Az M6-oson pedig az erős reggeli forgalom miatt érdemes kerülni.

Egy tizenöt méter magas fa dőlt ki a 10-es főút piliscsabai szakaszán, akadályozva a közlekedést. A helyszínre a helyi önkéntes tűzoltók értek ki elsőként, és úton vannak az esztergomi hivatásos tűzoltók is - derül ki a katasztrófavédelem hétfőn reggel - nem sokkal 9 óra előtt közzétett összefoglalójából.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hétfőn reggel még mindig sok munkát ad máshol is az előző vihar: Nógrád vármegyében, azon belül is főleg Bátonyterenyén várják sok helyre a tűzoltókat, Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében Nyíregyházáról és környékéről érkezett számos bejelentés, és Borsod-Abaúj-Zemplénben, leginkább Miskolcon és környékén is számos viharkár keletkezett.

Az utinform.hu tájékoztatása szerint pedig

  • Az M2-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon, Dunakeszi térségében, a 23-as km és az M0-s csomóponti ág között több km-es torlódás alakult ki az erős forgalom miatt.Erős a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. A munkaterület mögött több km-es a torlódás ami eléri a Mogyoródi szakaszt is. A torlódás 7-8 km. Aki teheti a 3-as főút felé kerüljön!Az M6-os autópályán, Ercsi térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 35-ös és a 28-as km közötti terelésben 3-4 km-es torlódás alakult ki az erős forgalom miatt. Aki teheti a 6-os főúton kerülhet.
  • A 4-es főúton, Karcag térségében, egy személygépjármű árokba hajtott. A 159-es km-nél, a forgalom félpályán halad.
  • A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között, egy személygépkocsi felborult. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek.
  • A 66-os főúton, Pécs közelében, egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. A 7-es km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon egy sávot lezártak.