Scania kamiont nyert egy 63 éves nő tombolán, de nincs jogsija

2024.06.20. 17:45

Röviden:

  • Egy kamionos találkozó főnyereménye egy Scania R420-as kamion volt.
  • Sokan szerették volna megnyerni, rengeteg tombolát adtak el.
  • Végül egy 63 éves, rokkantnyugdíjas nő volt a szerencsés, aki mindössze egyetlen szelvényt vásárolt.
  • Nincs jogosítványa, de nagyon örül a Scaniának.

Lezajlott az első Országos Kamionos Találkozó és Fesztivál Békéscsabán, ahol az egyik fő attrakció a tombola volt. Sokan vágytak a nyereményjáték fődíjára, ami nem meglepő, hiszen a legszerencsésebb látogató egy igazi nyergesvontatóval mehetett haza.

Forrás: Országos Kamionos Találkozó - Facebook
Forrás: Országos Kamionos Találkozó - Facebook

Azaz mehetett volna, ugyanis a tombolán végül egy 63 éves nő nyert, akinek nincs C kategóriás jogosítványa, amivel közúton is vezethetné. A rokkantnyugdíjas hölgy rajong a kamionokért, és szemmel látható alig hitte el, amikor kihúzták a számát és felhívták a színpadra.

Az RTL ripotot is készített a nyertessel, amit ide kattintva érhetsz el.

Bár jogsija nincs, a szerencsés nő lelkesen beült a frissen szerzett, használt, de szép állapotú Scania R420-ba és beindította. Meg is jegyezte, hogy milyen szép a hangja. A 7,5 tonnás Scania nyergest a találkozó egyik fő támogatója ajánlotta fel a tombolához.

A találkozóra az egyik lányával érkezett, akivel már korábban is kacérkodtak egy szállítmányozással foglalkozó cég alapításán. Eddig a szerény anyagi körülmények nem tették ezt lehetővé, ez a hirtelen érkező Scania azonban új lendületet adhat a projektnek. Kiderült egyébként az is, hogy a hölgy egyetlen tombolát vett, míg mások azzal szerették volna növelni az esélyeiket, hogy sokat vásároltak.

Forrás: Országos Kamionos Találkozó és Fesztivál