Légpárnás hajóval ment a sulibálba egy 16 éves angliai diák

2024.07.10. 09:47

  • Légpárnás hajóval ment iskolai bálba a 16 éves Josh Southampton városában.
  • Családja évek óta ilyen járművekkel versenyez, ő is ebben nőtt fel.
  • Örült neki, hogy valami különlegeset tudott mutatni, évfolyamtársai megmosolyogták a mutatványát.

Július 5-én Southamptonban, a St Mary's stadionban rendezték meg egy helyi iskola 11. évfolyamának bálját és az érkezéskor valószínűleg senki sem volt akkora király, mint a 16 éves Josh. Ő ugyanis a megszokott közlekedési formák helyett egy légpárnás hajóval érkezett a rendezvényre és ezzel sokakat meglepett. Azt mondta, hogy a célját elérte, mert megmosolyogtatta tettével az embereket.

Anyja azt mondta, hogy nekik ez nem olyan meglepő, hiszen a család évek óta versenyez légpárnás hajókkal. Fiúk ebben nőtt fel, sőt apjával építettek is egy légpárnást, Josh ezzel ment el végül az iskolai bálra. Az illetékesekkel persze előre megbeszélte és néhány osztálytársa is tudott a dologról, de sokakat meglepetésként ért a dolog.

Josh szerint nagyon jó móka volt így elmenni a bálba, örült neki, hogy valami különlegeset mutathatott az évfolyamának. Hozzátette, hogy neki már nem annyira szokatlan ez a világ, gyakran foglalkozik vele, de az átlag emberek nehezen tudják elhelyezni. Ennek ellenére örült neki, hogy tetszett a többieknek a mutatványa.

Forrás: BBC