Segítség, átvertek! – jelentkezz műsorunk új részébe

2024.02.12. 13:06

Folytatódik műsorunk, a Segítség, átvertek!, amiben célunk, hogy hogy kiderítsük átvertek-e a használt autó vásárlásod során és bemutassuk, hogy mi tartozik szavatosságba és mi nem. Most pedig jelentkezhetsz az új részre, aminek forgatása a február 17-én, szombaton esedékes!

A műsorba továbbra is olyan jelentkezőket várunk, akik nemrég vásároltak egy autót és úgy érzik, hogy átverték őket akár a papírozással, vagy magával az autóval (rejtett hibák jelentkeztek vagy korábban törött volt, de nem mondták, esetleg visszatekerték az óráját).

Az autót a helyszínen Varga Tibor használt autó átvizsgáló, az autóvizsgálat.hu tulajdonosa vizsgálja át és teszi próbára. A talált hibák alapján pedig a Méhes és Horváth Ügyvédi Iroda megállapítja, hogy jogos-e a panaszod, és javaslatot tesz hogy érdemes-e reklamálni az eladónál.

Hogyan néz ki egy rész? Itt van az első, hogy lásd mirő van szó:

Most szombaton (2024. 02. 17.) lesz 09:00-kor az első felvétel, a második pedig ugyanezen a napon 13:00-tól a 1037 Budapest Bécsi út 277. címen  a Kedvenc Autószervizben és nagyjából 3 órát vesz igénybe . Jelentkezni pedig ezen űrlap kitöltésével tudsz: