Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Nem várt FORDulat – itt az utolsó Erőmérő, Göbivel

2024.01.22. 16:50

Van egy régi ismerősöm, az egyetemről datálódik a barátság. Kicsi ország, kicsi egyetem, főleg akkor, régen a múlt században. Bogaras volt, de az E21 323i-t sem vetette meg. A szakmai karrierrünk sokszor keresztezte egymást: ő is, én is hasonló érdeklődésűek voltunk. Őt hívtam el vendégnek a mai műsorba.

Sok érdekes autó járt már nálunk. Az Autókorbelnél Supra, kocka Swift, versenyzésre épített Lada, Rulettastra, verseny Trabant, Skyline-ok, Brabus 850, Hummer, a Hubdyno Budapestnél MX-5, turbós BMW, a Modifiednál, Lexus LS 600h, Tesla Model X, Novoth Tibi Compact BMW-je, Yamaha motoros Lada, „a” Hacsi aka Shitgun, magyar premierként Kia EV6 GT, nemrég a VFTS, most pedig egy Ford Mach-e GT. Elég vegyes, ugye?

Igyekeztünk mindenki ízlését kielégíteni, amit persze helyből nem lehet, de legalább az irányt tartjuk. Megpróbálunk több infót megosztani, mert szerencsére emelő is van a mérőteremben. A kétmotoros hajtás melllett komoly aero és egészen nagy akku is helyet kapott az autóban. Elemeztem a nézettségeket. Hibridek, régi , kis teljesítményű autók alacsony nézettséggel, de annál lelkesebb hozzászólásokkal futnak. Az elektromosak sem szerepelnek mindig jól, de néha a megosztottság is segít a számokon. Ezekből a számokból élünk, éltünk. Szerintem most is lesz vélemény, öröm, bánat – igyekeztünk a vendéggel valami maradandót összehozni.

Köszönjük a 6 éven át tartó, megtisztelő figyelmet, és ha kíváncsi vagy mind a 271 részre, ide kattintva megtalálod a lejátszási listát, de készíts hozzá egy nagy adag ennivalót!

Ugye? Ugye!