Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Novoth Tibi bevállalta, de te csak óvatosan!

MűhelyPRN: Audi A4 2,0 TFSI – 2009.

2024.03.23. 06:02

A MűhelyPRN 212. részéből ismerős lehet Fatih, aki egy barátját kísérte el a forgatásra, és szomorúan panaszolta, hogy már több autóval jelentkezett a műsorba, de soha nem válogattuk be. Ti is kértétek a kommentek között, mi pedig úgy döntöttünk, átvizsgáljuk az autóját, gurunak pedig behívjuk Novoth Tibit, aki nagyon ismeri ezt a TFSI-motort, és egy hasonlóval csinálta meg a prémium üzemanyagokról szóló megbontásos tartóstesztjét, amit az ő YouTube-csatornáján megtaláltok. Most viszont a FATIH01 rendszámú autó, és annak tulajdonosa következik, fogadjátok szeretettel!

Sok ilyen autó van a használt piacon, az állapotok között pedig óriásiak a különbségek, egy rosszabb állapotú példányra pedig milliókat lehet költeni. Vásárlás előtt javaslunk inkább egy Totalcheck átvizsgáltatást, amire a leírásban lévőn linken keresztül tudtok időpontot foglalni.

Ha a korábbi 245 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Olcsón veszed, 300 forintért tankolod, de buktatók is vannak
Vonzó lehet a filléres tankolás, viszont az LPG-s autót is érdemes jó állapotban tartani, különben egy idő után pénznyelő lesz.
Háromszor is leégsz vele?
Nem mindegy, hogy a haverok előtt, anyagilag, vagy az UV-tól égsz le egy kabrió PT Cruiserben, de egy biztos: hangulata lesz!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.