Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Lesz ebből OT?

MűhelyPRN: Mitsubishi Lancer 1.6 – 1993.

2024.06.01. 06:24

Régen tele voltunk olcsó, mégis élvezhető japán autókkal, mára viszont elszálltak az árak, nagyon kevés típust lehet olcsón beszrerezni, a fenntartásuk pedig sehogy nem lesz filléres a megjelenő problémák, a drága karosszériamunkák és az alkatrészárak miatt. Pedig egy ilyen 1,6-os Lancer a praktikuma mellett egy olyan autó, aminek vígan préseled a gázpedálját a padlólemezbe, mert annyira lelkesen mozgatja könnyű kis karosszériáját.

Samu körülbelül 5 éve használja az autót, tudja, hogy folyamatosan költenie kell rá, és nagy vágya, hogy egyszer hobbiautóként akár az OT-minősítésig eljusson vele. Nagyon hosszú lesz az út, de reméljük, kitart a lelkesedése. Ha hobbiautót keresel, vizsgáltasd át vásárlás előtt: Totalcheck szolgáltatásunkat pontosan erre találtuk ki.

Ha a korábbi 255 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Háromszor is leégsz vele?
Nem mindegy, hogy a haverok előtt, anyagilag, vagy az UV-tól égsz le egy kabrió PT Cruiserben, de egy biztos: hangulata lesz!
Az örökkévalóságot ígérte
Sándor a kínálat tetejéről, első hallásra sok pénzért vett öreg Audi A6-ot, de bízik benne, hogy kincset talált. Megnézzük!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.