RS Audi a pokolból: 500 lóerő elég lesz?

Audi RS3 MTM - 2017.

2020.03.21. 16:04 Módosítva: 2020.03.21. 16:04

Eszméletlen jó volt Svédországban huligánkodni az RS Q3-mal, de egy kicsit hiányérzetem maradt. Akármennyire ügyes és erős az az autó, csak egy SUV, cipeli a sok felesleges acélt, meg magas is, mint a víztorony. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet ez a hajtás, ha egy rendes autóba teszik be. És itt jött képbe Dávid, és a finoman hevített RS3-asa.

Dávidot évek óta látom, amíg Ürömön laktam, éjszakánként hallottam, ahogy hazafelé hörög az autó, reggelente pedig a buszmegálló előtt állt be a lámpához. Aztán átköltöztem Pilisborosjenőre, egy reggel találkoztunk a postán, és elkezdtünk beszélgetni. Dávid ekkor mutatta, hogy hobbiból forgatott egy amolyan imázsfilmet  az autóhoz, elképesztő éjszakai felvételekkel. Egy autóteszt szöveges részeit leforgatni igazából jó, ha egy órás munka, a maradék 5-8 órát a vágóképek legyártása viszi el. Viszont, most ezek készen voltak, ráadásul olyanok, amiket én sosem tudtam volna összehozni, szóval csak a szöveget kellett felvenni, így egy kora-tavaszi estén autóztunk egyet, aztán a Hősök terén felvettük a vakert. Ráadásul Dávid a vágást is magára vállalta, így ez most sokkal inkább az ő videója a saját, elképesztő autójáról. 

Ha éppen használt autó vásárlásban vagy, mindenképp nézd meg, volt-e balesete:  irány a TotálKár kártörténeti adatbázis. 

Még egy kis öthengeres hörgés a kattintás után. 

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.