Mostantól semmi nem lesz olyan, mint régen

Új blogot indítok

2016.02.01. 15:55

Eljött ez is. Egyszerűen túl sok helyre jutok el, túl sok mindent látok ahhoz, hogy bennem maradjon minden, amit látok, hallok, néha csak szagolok. Viszont ebben az Év Autója-szakmában annyi a tiltás, illetve olyan sok apróság történik, amit kár eldugni a nagy riportokba, ezért úgy döntöttem (részben winkleri nyomásra): megérett az idő egy új blog indítására.

Nem a facebookon, mert úgy több embert elérek ugyan, de elpárolog onnan a tartalom, hanem sima blogként, tehát lehet majd kommentelni is, elő is szedhető az összes anyag később.

Nem akarok nagyon belemenni a részletekbe, cikk-kategóriaként eddig is létezett már Az Év Autója a Totalcar szerkesztőrendszerében, de mostantól önálló blogként funkcionálnak ezek a reszli anyagok - az előny például, hogy lesz egy saját rovat, amit úgy lehet pörgetni, mint a Belsőséget, ha rákattint az ember a névre. Végig lehet nézni, mik voltak korábban, érthető, ugye?

Ne várjanak világmegváltást, sok posztban csak utalások lesznek, amiket, ha elég okosak, akár dekódolhatnak is komoly információkká, apró jelenségeket villantok fel, de igazából még az én fejemben sem körvonalazódott a dolog, csak tudom, hogy mennyi minden maradt megíratlanul az Év Autója zsűris négy évem alatt. Most ez változni fog. Kérem, maradjanak velem, holnap jön az első igazi poszt, most nekiülök megírni.